Виставка рукоділля HANDMADE-Expo ХХІ

25.02.2015
pic

 

  В Міжнародному виставковому центрі, що знаходиться в Києві недалеко від. ст. м. "Лівобережна", зараз проходить виставка рукоділля HANDMADE-Expo. Це міжнародна роздрібно-оптова виставка, що пов'язана з товарами ручної роботи (хенд-мейд). Подія покликана об'єднати виробників товарів для творчості та майстрів в одному місці, давши можливість познайомитися з ними покупцям і любителям хенд-мейд. Виставка розпочала роботу 25 лютого і триватиме до кінця місяця. "Етно-вишиванка" теж не змогла залишити без уваги таку подію, так як основна спеціалізація нашого магазину і є ручна робота - ручна вишивка, і наші співробітники відвідали виставку рукоділля, і про те, що вони побачили читайте далі.

  Вже в котрий раз виробники товарів для рукоділля та оптові продавці товарів для творчості та хобі зібралися у столиці, щоб налагодити ділові контакти і порадувати численних відвідувачів виставки ексклюзивними речами, майстер-класами та семінарами. У виставковому центрі продають товари для хобі, для дитячої та дорослої творчості. Тут можуть купити все необхідне художники, декоратори і рукодільниці. Там є і вже готові вироби у великій кількості як для продажу, так і для демонстрації. Також на виставці широко представлені різноманітні подарунки, національні та етносувеніри.

  На експозиції присутні вироби, виготовлені в техніці печворк, квілінгу, миловаріння, валяння, плетіння з бісеру, в'язання, батік, декупажу, скрапбукінгу та багатьох інших. Покупцям доступні різні види вишивки, а також етноодяг, тому купити вишиванку для себе або близьких тут абсолютно неважко. Також на HANDMADE-Expo продають іграшки ручної роботи, вироби зі скла, ткані речі, ковані вироби, зроблені вручну аксесуари, предмети з різьбленням по дереву, речі з кераміки, майстерно зроблені свічки..

  Дерев'яні вироби на виставці представлені тарілками, скриньками, сувенірами та іншими виробами різного виду. Вишивку на HANDMADE-Expo можна побачити не тільки на одязі, а й у вигляді різноманітних художніх картин, і предметів побуту. Тут можна придбати й інші оригінальні декоративні предмети, що зможуть прикрасити дім - годинник, глиняний посуд, подушки, фіранки і багато іншого. Прикраси для дітей і дорослих, які продають в МВЦ, представлені і сучасними варіантами, і зробленими під старовину виробами. Навіть просто оглядаючи експозицію, можна отримати великий заряд натхнення для власного хобі і підвищити творчий настрій.

  Крім готових речей любителів рукоділля та ручної роботи на HANDMADE-Expo чекають різні пристосування і матеріали, що допомагають втілити будь-які ідеї. Це інструменти для різних видів рукоділля, верстати для вишивання, різноманітні тканини, безліч видів і кольорів ниток, бісеру та багато цікавого для сучасних і старовинних видів мистецтва. Семінари та майстер-класи слугують поліпшенню обміну досвідом між майстрами, а також просто знайомлять відвідувачів з різними видами творчості.

  На виставці ми бачили величезну кількість учасників, охочих дізнатися про нові техніки хенд-мейд, відточити власну майстерність, завести нові знайомства для обміну досвідом, збільшити ділові зв'язки. Виставка привернула також багато відвідувачів, охочих придбати щось для себе або близьких. Багатьох зацікавили нові види творчості. Ми вважаємо, що виставка корисна для всіх, кому цікава ручна робота, і радимо відвідати її як майстрам так і цінителям речей, що зроблені вручну.

  Нагадуємо що виставка триватиме до 28 лютого 2015 р. Адреса: Броварський пр-т, 15.

Залишити відгук
Залишіть свій відгук
Iм'я
Поставте оцiнку
Залиште відгук
Скасувати